Како да говориме со децата

Во говорните стимулации на децата  важен е и вашиот говор да е едноставен и краток за да можат децата да ве разберат. Додека им говорите на децата гледајте ги во очи и спуштете се на висина на децата.

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *